Informatie voor urologen

U kunt dat natuurlijk via de telefoon doen, via telefoonnummer 0515-488400, maar U kunt de gegevens van de patiënt ook via de website naar ons sturen. U krijgt dan een bevestiging per e-mail over datum en tijdstip van behandeling.

 

Voordeel van verwijzing via de website is, dat wij ook meteen gegevens hebben over lokalisatie en grootte van de steen, zodat U ook geen foto’s hoeft mee te sturen met de patiënt.

 

Om een behandelafspraak te maken dient U Uw e-mailadres en BIG-nummer in te voeren, waarna U kunt inloggen.

 

U kunt dan allereerst een datum kiezen, waarop de behandeling plaats zal vinden. Het tijdstip wordt dan toegewezen. Vervolgens klikt U op de afbeelding aan de rechterzijde op de lokalisatie waar het te behandelen concrement zich bevindt. Dit zal automatisch in het formulier worden opgenomen.

 

U dient alleen nog bij benadering de afmetingen in te vullen en eventuele opmerkingen kunt U daaronder kwijt.

 

Vervolgens hebben wij gegevens van de patiënt nodig en kunt U het formulier verzenden. U krijgt dan een bevestiging per e-mail op het door U eerder ingevulde e-mail adres. Een copie van deze bevestiging zal naar de patiënt worden gestuurd op het door U ingevoerde e-mail adres van de patiënt. De patiënt krijgt bij deze bevestiging tevens een routebeschrijving en de benodigde informatie voor de behandeling.